Perrard Development

Perrard Development is de Luxemburgse vastgoedtak van de groep Eiffage Benelux. De firma is actief op het hele grondgebied van het groothertogdom Luxemburg en werkt nauw samen met haar zustervennootschap Perrard. Perrard Development profileert zich als “ontwikkelaar-promotor-constructeur” en staat van A tot Z in voor het beheer van de ontwikkeling van een project tot de commercialisatie ervan.

Perrard Development verwerft rechten op gekozen terreinen en/of te renoveren gebouwen. De firma ontwikkelt belangrijke projecten, ofwel met eigen middelen ofwel in samenwerking met financiële partners. Zij voert projecten uit voor eigen rekening, voor rekening van derden of als aandeelhouder van een projectvennootschap.

De projecten zijn afkomstig van de privésector of verlopen in participatie met de overheid via PPP. Perrard Development ontwikkelt projecten in diverse sectoren: sociale huisvesting en prestigieuze appartementen, kantoren, hotels en rusthuizen evenals scholen, kinderdagverblijven en openbare gebouwen…

 

Contacteer Perrard Development

Meer over onze andere bedrijven