Reynders

Kerncijfers

  • 100 Medewerkers

  • 27 M€ omzet

Reynders heeft meer dan 100 jaar ervaring in de bouwsector. De onderneming is opgeklommen tot de hoogste categorie in de sector en is actief op het vlak van nieuwbouw, renovatie, afwerking en maatschrijnwerk.
Een vaste kern van zeer gekwalificeerde medewerkers en een groep kwaliteitsvolle onderaannemers staan garant voor een perfect verloop van ieder project. Planning, organisatie en een doorgedreven kwaliteitscontrole zorgen voor een hoge klantentevredenheid en continuïteit.
Om de wensen van de opdrachtgever zo goed mogelijk in te vullen, kan het bouwbedrijf al van bij het ontwerp in een bouwteam meedenken over de beste oplossing. Reynders ontwerpt niet zelf, het profileert zich als een pure uitvoerder die meedenkt met de ontwerpende architecten, interieurarchitecten of studieburelen en stelt haar kennis ter beschikking voor de realisatie van diverse projecten.
De indrukwekkende lijst van referenties is het beste bewijs dat Reynders een modern en performant bedrijf is met de capaciteit om de meest uitdagende projecten te realiseren.

Contacteer Reynders

Meer over onze andere bedrijven