Nieuws

Beste parking van Europa is gebouwd door onze teams van De Graeve en Duchêne

De Interparking Confluence in Namen, gebouwd door onze teams van De Graeve en Duchêne, werd recent op het Congres van de EPA (European Parking Association) uitgeroepen tot ‘Beste nieuwe parking’ van Europa dankzij de kwaliteit van haar faciliteiten.

De parking, gelegen aan de samenvloeiing van de Samber en de Maas op de iconische site van Grognon, telt 670 plaatsen en opende haar deuren op 30 juni 2021.

Het parkeercomplex bestaat uit 4 ondergrondse verdiepingen van elk 5.000 m² en werd opgetrokken tot 12 meter onder de grond, waarbij 9 meter van de parking zich onder het niveau van de Samber en de Maas bevindt. De werken waren dan ook behoorlijk complex.

Clément Deveugle, gedelegeerd bestuurder van De Graeve: “De bouw van een parking met 4 ondergrondse verdiepingen, volledig ingesloten tussen de Samber en de Maas, was een echte uitdaging voor onze teams en partners. We waren genoodzaakt om te beginnen met de bouwschil, inclusief het dak, om vervolgens via een opening doorheen de dakplaat de overige werken en grondwerken uit te voeren. We zijn enorm trots deze complexe werken tot een goed einde te hebben gebracht op deze iconische plek voor de inwoners van Namen.”

Proficiat aan onze teams van De Graeve en Duchêne om dit uitdagende project met succes te voltooien en bij te dragen tot deze mooie erkenning voor de site.

Parking Grognon Namen

Parking Grognon Namen

Parking Grognon Namen