Nieuws

Red Lions sponsoring

Eiffage Benelux trotse Main Partner van de FIH Pro League Hockey

We kondigen u met groot genoegen en trots aan dat Eiffage Benelux de nieuwe Main Partner vormt van de FIH Pro League Hockey, en dit voor een periode van vier jaar vanaf april 2019.

Dit partnerschap omvat de sponsoring van beide nationale teams, met name de Red Lions (herenteam, wereldkampioenen in 2018) en de Red Panthers (damesteam).

De hockeysport is als echte ploegsport in volle ontwikkeling in België en draagt fair play en teamspirit hoog in het vaandel. Als partner delen we deze kernwaarden en willen we de positieve evolutie die deze sport momenteel doormaakt nog een extra boost geven. We kijken er dan ook naar uit om onze nationale teams via dit partnership naar nieuwe successen te begeleiden.

We zijn trots dat we onze nationale teams hockey de volgende vier jaar zullen ondersteunen bij hun topprestaties. Als maatschappelijk verantwoorde bouwonderneming hebben wij onze waarden van verantwoordelijkheid, vertrouwen, voorbeeldgedrag, durf en doorzetting gemeen met de hockeysport, wat van Eiffage Benelux een vanzelfsprekende partner maakt.

Christophe Van Ophem, CEO Eiffage Benelux over dit partnership