Nieuws

Eiffage Benelux wordt Gold Partner van de KBHB

Na twee jaar sponsoring van de FIH Pro League hockey, een competitie die de grote hockeylanden samenbrengt, hebben de Belgische bedrijven van Eiffage – over alle branches heen – hun sponsoring verlengd en zijn vanaf 1 juli 2021 Gold partner geworden van de Koninklijke Belgische Hockey Bond (KBHB).

Christophe Van Ophem, CEO van Eiffage Benelux, geeft aan dat deze beslissing logisch is omdat de waarden die door de hockeysport worden uitgedragen, dagelijks binnen de Groep Eiffage worden geaccentueerd en nageleefd.

“Als gemeenschappelijke basis verwijs ik naar de waarden voorbeeldgedrag, verantwoordelijkheid, vertrouwen en durf en doorzetting. Als echt verenigende sport wint het hockey de laatste jaren alleen maar aan populariteit in België. Fairplay en teamspirit zijn daarbij de sleutelwoorden. Als partner willen we de positieve ontwikkeling die deze sport momenteel doormaakt een extra duw in de rug geven. We kijken ernaar uit om de federatie en onze twee nationale teams via dit versterkte partnerschap naar nieuwe successen te begeleiden en zijn verheugd dat onze Red Lions en Red Panthers voortaan ons logo zullen dragen”, aldus Christophe Van Ophem.