Nieuws

Logo Eiffage

Nieuwe benoemingen bij Eiffage Benelux

We zijn verheugd u te informeren aangaande de nieuwe benoemingen van de laatste weken binnen de Groep Eiffage Benelux.

  • Sébastien Delmarche werd benoemd tot Financieel Directeur van Eiffage Benelux en volgt zo Thierry Durbecq op.
    Sébastien Delmarche is in die hoedanigheid bestuurder van Eiffage Benelux en al haar filialen.
  • Peter Winters werd benoemd tot gedelegeerd bestuurder van ANTWERPSE BOUWWERKEN, na het vertrek van Steven Van den Heede.
  • Pierre Wéry volgt Bernard Cols op als gedelegeerd bestuurder van VALENS.

Christophe Van Ophem, gedelegeerd bestuurder van Eiffage Benelux:

“Ondanks de huidige, algemene context waarin we ons bevinden doen Eiffage Benelux en haar filialen het goed. Ik ben verheugd over de benoemingen van Sébastien, Peter en Pierre om de verdere ontwikkeling van hun respectievelijke filialen en die van de Groep te garanderen. Ze beschikken elk over de nodige competenties en expertise die ons moeten helpen om de groei van de activiteiten van de Groep in de Benelux verder te zetten. Ik wens hen veel succes bij deze nieuwe uitdagingen.”

Sébastien Delmarche - Eiffage Benelux

Sébastien Delmarche – Bestuurder – Financieel Directeur Eiffage Benelux

Peter Winters - Antwerpse Bouwwerken

Peter Winters – Gedelegeerd bestuurder Antwerpse Bouwwerken

Pierre Wéry - Valens

Pierre Wéry – Gedelegeerd bestuurder Valens

Sébastien Delmarche – Bestuurder – Financieel Directeur Eiffage Benelux

Sébastien Delmarche (47) is Master in de managementwetenschappen. Na 5 jaar ervaring binnen een Big Four, trad hij in 2006 toe tot het financieel departement van Eiffage Benelux. Vanaf 2014 vulde hij er de functie van Accounting & Treasury Manager in.

Peter Winters – Gedelegeerd bestuurder Antwerpse Bouwwerken

Peter Winters (49) studeerde af als Industrieel ingenieur bouwkunde en vulde zijn studies aan met een postgraduaat in het financieel en technisch beheer van grote bouwprojecten. Hij begon zijn carrière bij Antwerpse Bouwwerken in 1996 als projectleider en groeide in 2007 door tot Directeur projecten. In 2012 nam hij als Directeur productie de organisatorische leiding van de uitvoering op zich om dit 3 jaar later aan te vullen met een bestuurdersmandaat.

Pierre Wéry – Gedelegeerd bestuurder Valens

Pierre Wéry (58) is bio-ingenieur en heeft meer dan 30 jaar ervaring in Contracting. Binnen dit departement bekleedde hij de managementfuncties van Commercieel directeur en vervolgens Directeur Productie, met name binnen de groepen Degrémont (SUEZ), Fabricom, Waterleau en CFE. Pierre Wéry kan eveneens bogen op internationale ervaring. In 2017 vervoegde hij VALENS, waar hij de functie van Operationeel Directeur bekleedde.

Klik hier voor het persbericht.